articlewriting1

ĐỀ KHẢO SÁT GIỮA KÌ I LỚP 8 – CÓ ĐÁP ÁN – Tài liệu text

Giải bài tập

ĐỀ KHẢO SÁT GIỮA KÌ I LỚP 8 – CÓ ĐÁP ÁN

Bạn đang xem bản rút gọn của tài liệu. Xem và tải ngay bản đầy đủ của tài liệu tại đây (159.65 KB, 5 trang )

Trờng T..H.C.S Giang Phong
= = = = = = = = = = =
đề khảo sát chất lợng giữa học kì I
năm học 2010 2011 (Đề chẵn)
Môn tiếng anh 8 (Thời gian làm bài : 45 phút)
Full name: Class:
( gm 40 cõu. Hc sinh khoanh trũn trc tip vo ỏp ỏn chn trong. Khụng c s dng ti liu,
k c t in)
I. Chn t m phn gch chõn cú cỏch phỏt õm khỏc cỏc t cũn li trong mi cõu sau.
1. A. equipment B. socket C. customer D. sentence
2. A. enough B. brought C. ought D. course
3. A. choose B. kitchen C. chemical D. chore
4. A. buffalo B. wisdom C. clothes D. rope
5. A. match B. sauce pan C. transmit D. safety
II. Chn ỏp ỏn ỳng cho mi cõu sau.
6. Yesterday, I to the cinema.
A. go B. will go C. went D. gone
7. On the left the picture, you can see his grandmother, Jane Cryer.
A. to B. from C. on D. of
8. She fell and hurt
A. her B. herself C. himself D. myself
9. Lets go to the theater this evening.
A. Let us B. Let me C. You should D. Would you like
10. They buy a new car next month.
A. are going to B. will C.

D. A & B
11. My sister and I the cartoons on TV every Saturday last summer.
A. watch B. watched C. watches D. watching
12. Water at 100
0

C.
A. boil B. boiling C. boils D. is boiling
13. I live 20 Oxford Street.
A. at B. in C. on D. from
14. Her new glasses change her ..
A. appear B. appearance C. appears D. appearances
15. I tried her name but I couldnt.
A. remember B. remembering C. to remember D. remembered
16. I badminton but I dont time have for it now.
A. use to play B. used to playing C. use to playing D. used to play
17. He decided. what would happen.
A. to stay and see B. staying and seeing C. to stay and seeing D. saying and see
18. He was late, but fortunately his friends waited for him.
A. luckily B. magically C. cruelly D. lately
19. You .. write on the walls.
A. have to B. must C. dont have to D. must not
20. Are Christ going to close his shop early ..?
A. last night B. tonight C. last month D. yesterday
III. Tỡm li sai trong mi cõu sau.
21. That man is (A) going to gets (B) wet because (C) he doesnt (D) have an umbrella.
22. Once when I was (A) ten, I used to get sick (B) and went (C) to (D) the hospital.
23. Lan is (A) not going to (B) buy a big (C) house yesterday (D).
24. Nam doesnt have to (A) take his (B) medicine yesterday because (C) he was better (D).
25. We took all (A) the rubbish outside (B) and burn (C) it (D).
IV. c on vn sau v chn ỏp ỏn ỳng cho mi thụng tin.
Once a poor farmer had a daughter named Little Pea. After his wife died, the farmer married again. His
new wife had a daughter, Stout Nut. Unfortunately, the new wife was very cruel to Little Pea. Little Pea had to
do chores all day. This made Little Pea’s father very upset. He soon died of a broken heart.
Summer came and went. In the fall, the village held its harvest festival. That year, everyone was excited as
the prince wanted to choose his wife from the village. Stout Nut’s mother made her new clothes for her, but

poor Little Pea had none.
However, before the festival started, a fairy appeared and magically changed Little Pea’s rags into beautiful
clothes.
As Little Pea ran to the festival, she dropped one of her shoes and lost it. When the prince found the shoe,
he decided to marry he girl who owned it. Of course the shoe fitted Little Pea, and the prince immediately fell
in love with her.
26. Little Pea’s father was a ……… and her mother died when she was young.
A. rich farmer B. poor farmer C. rich worker D. poor worker
27. What does “His” in the first line refer to?
A. Little Pea’s father. B. Little Pea’s brother C. A fairy D. The prince
28. Stout Nut’s mother made new clothes for ……… before the festival.
A. herself B. Stout Nut C. Little Pea D. the prince
29. The village held its harvest festival in the ……..
A. fall B. summer C. spring D. winter
30. Which following sentence is NOT true?
A. Little Pea’s father died of a broken heart because he was very upset about his new wife.
B. Little Pea’s step mother made her do chores all day.
C. Little Pea’s mother made new clothes for Little Pea and Stout Nut before the festival.
D. The prince decided to marry Little Pea.
V. Chọn đáp án đúng để điền vào chỗ trống trong đoạn văn.
Once a farmer lived a (31)……….. life with his family. His chicken laid many eggs which the farmer
used (32) ……… to buy food and clothing for his family.
One day, he went to collect the eggs and discovered one of the chickens (33) …….. a gold egg. He
shouted excitedly to his wife, “We’re rich! We’re rich!”
His wife ran to him and they both looked at the egg in amazement. The wife wanted more, so her husband
decided (34) …….. open all the chickens and find more gold eggs. Unfortunately, he couldn’t find any eggs.
When he finished, all the chickens were dead.
There (35) ……… no more eggs of any kind for the foolish farmer and his greedy wife.
Foolish: ngèc nghÕch greedy: tham lam
31. A. comfort B. comfortable C. unhappily D. happily

32. A. sell B. selling C. sold D. to sell
33. A. lay B. laid C. to lay D. laying
34. A. to cut B. cutting C. cut D. to cutting
35. A. wasn’t B. was C. weren’t D. were
VI. Viết các câu sau theo gợi ý.
36. I didn’t go to school in the morning last year so I got up late.
I used ……………………………………………………………………………………………………….
37. Lan is only ten years old. She isn’t in my class. (enough)
Lan isn’t ……………………………………………………………………………………………………
38. Last night / she / come home / 10.30 and 11.00.
………………………………………………………………………………………………………………
39. They plan to invite him for dinner tonight. (be going to)
They ………………………………………………………………………………………………………
40. Driving too fast is dangerous.
It’s ………………………………………………………………………………………………………….
Trờng T..H.C.S Giang Phong
= = = = = = = = = = =
đề khảo sát chất lợng giữa học kì I
năm học 2010 2011 (Đề lẻ)
Môn tiếng anh 8 (Thời gian làm bài : 45 phút)
Full name: Class:
( gm 40 cõu. Hc sinh khoanh trũn trc tip vo ỏp ỏn chn trong. Khụng c s dng ti liu,
k c t in)
I. Chn ỏp ỏn ỳng in vo ch trng trong on vn.
Once a farmer lived a (1).. life with his family. His chicken laid many eggs which the farmer
used (2) to buy food and clothing for his family.
One day, he went to collect the eggs and discovered one of the chickens (3) .. a gold egg. He shouted
excitedly to his wife, Were rich! Were rich!
His wife ran to him and they both looked at the egg in amazement. The wife wanted more, so her husband
decided (4) .. open all the chickens and find more gold eggs. Unfortunately, he couldnt find any eggs.

When he finished, all the chickens were dead.
There (5) no more eggs of any kind for the foolish farmer and his greedy wife.
Foolish: ngốc nghếch greedy: tham lam
1. A. comfortable B. comfort C. happily D. unhappily
2. A. sell B. selling C. to sell D. sold
3. A. laid B. lay C. to lay D. laying
4. A. cut B. cutting C. to cut D. to cutting
5. A. was B. wasnt C. werent D. were
II. Vit cỏc cõu sau theo gi ý.
6. Lan is only ten years old. She isnt in my class. (enough)
Lan isnt
7. They plan to invite him for dinner tonight. (be going to)
They
8. I didnt go to school in the morning last year so I got up late.
I used .
9. Last night / she / come home / 10.30 and 11.00.

10. Driving too fast is dangerous.
Its .
III. Chn t m phn gch chõn cú cỏch phỏt õm khỏc cỏc t cũn li trong mi cõu sau.
11. A. brought B. enough C. ought D. course
12. A. choose B. kitchen C. chore D. chemical
13. A. wisdom B. buffalo C. rope D. clothes
14. A. customer B. socket C. equipment D. sentence
15. A. safety B. sauce pan C. transmit D. match
IV. Tỡm li sai trong mi cõu sau.
16. Lan is (A) not going to (B) buy a big (C) house yesterday (D).
17. Nam doesnt have to (A) take his (B) medicine yesterday because (C) he was better (D).
18. That man is (A) going to gets (B) wet because (C) he doesnt (D) have an umbrella.
19. Once when I was (A) ten, I used to get sick (B) and went (C) to (D) the hospital.

20. We took all (A) the rubbish outside (B) and burn (C) it (D).
II. Chn ỏp ỏn ỳng cho mi cõu sau.
21. I tried her name but I couldnt.
A. to remember B. remember C. remembering D. remembered
22. She fell and hurt ………
A. her B. myself C. himself D. herself
23. Let’s go to the theater this evening.
A. Let me B. Let us C. You should D. Would you like
24. They ……… buy a new car next month.
A. will B. are going to C.

D. A & B
25. He was late, but fortunately his friends waited for him.
A. cruelly B. magically C. luckily D. lately
26. You …….. write on the walls.
A. don’t have to B. must C. have to D. must not
27. My sister and I ……… the cartoons on TV every Saturday last summer.
A. watched B. watch C. watches D. watching
28. Yesterday, I ……… to the cinema.
A. will go B. went C. go D. gone
29. Water ……… at 100
0
C.
A. is boiling B. boiling C. boil D. boils
30. He decided ………. what would happen.
A. to stay and see B. to stay and seeing C. staying and seeing D. saying and see
31. On the left …… the picture, you can see his grandmother, Jane Cryer.
A. on B. from C. to D. of
32. Her new glasses change her ………..
A. appear B. appears C. appearance D. appearances

33. I ……… badminton but I don’t time have for it now.
A. used to playing B. use to play C. use to playing D. used to play
34. Are Christ going to close his shop early ……..?
A. yesterday B. tonight C. last month D. last night
35. I live ……… 20 Oxford Street.
A. from B. in C. on D. at
IV. Đọc đoạn văn sau và chọn đáp án đúng cho mỗi thông tin.
Once a poor farmer had a daughter named Little Pea. After his wife died, the farmer married again. His
new wife had a daughter, Stout Nut. Unfortunately, the new wife was very cruel to Little Pea. Little Pea had to
do chores all day. This made Little Pea’s father very upset. He soon died of a broken heart.
Summer came and went. In the fall, the village held its harvest festival. That year, everyone was excited as
the prince wanted to choose his wife from the village. Stout Nut’s mother made her new clothes for her, but
poor Little Pea had none.
However, before the festival started, a fairy appeared and magically changed Little Pea’s rags into beautiful
clothes.
As Little Pea ran to the festival, she dropped one of her shoes and lost it. When the prince found the shoe,
he decided to marry he girl who owned it. Of course the shoe fitted Little Pea, and the prince immediately fell
in love with her.
36. Which following sentence is NOT true?
A. The prince decided to marry Little Pea.
B. Little Pea’s step mother made her do chores all day.
C. Little Pea’s mother made new clothes for Little Pea and Stout Nut before the festival.
D. Little Pea’s father died of a broken heart because he was very upset about his new wife.
37. What does “His” in the first line refer to?
A. A fairy. B. Little Pea’s brother. C. Little Pea’s father. D. The prince.
38. Stout Nut’s mother made new clothes for ……… before the festival.
A. Stout Nut B. herself C. Little Pea D. the prince
39. Little Pea’s father was a ……… and her mother died when she was young.
A. rich farmer B. poor farmer C. rich worker D. poor worker
40. The village held its harvest festival in the ……..

A. winter B. summer C. spring D. fall
Trờng T..H.C.S Giang Phong
= = = = = = = = = = =
đề khảo sát chất lợng giữa học kì I
năm học 2010 2011
Môn tiếng anh 8 (Thời gian làm bài : 45 phút)
đáp án và biểu điểm
Mỗi ý đúng 0, 25 điểm x 40 câu = 10 điểm. (5, 25 = 5.0; 5, 5 = 5, 5; 5, 75 = 6, 0)
Đề CHẵN
1. A 2.A 3.C 4.B 5.D 6.C 7.D
8. B 9. A 10.D 11.B 12.C 13.A 14.B
15. C 16.D 17.A 18.A 19.D 20.B 21.B
22. C 23.D 24.A 25.C 26.B 27.A 28.B
29. A 30.C 31.B 32.D 33.B 34.A 35.D
36. I used to get up late last year because I didnt go to school in the morning.
37. Lan isnt old enough to be in my class.
38. Last night she came home between 10.30 and 11.00.
39. They are going to invite him for dinner tonight.
40. Its dangerous to drive too fast.
Đề lẻ
1. A 2. C 3. A 4. C 5. D
6. Lan isnt old enough to be in my class.
7. They are going to invite him for dinner tonight.
8. I used to get up late last year because I didnt go to school in the morning.
9. Last night she came home between 10.30 and 11.00.
10.Its dangerous to drive too fast.
11.B 12.C 13.A 14.C 15.A
16.D 17.A 18.B 19.C 20.C
21.A 22.D 23.B 24.D 25.C
26.D 27.A 28.B 29.D 30.A

31.D 32.C 33.D 34.B 35.D
36.C 37.C 38.A 39.B 40.D

C.A. boil B. boiling C. boils D. is boiling13. I live 20 Oxford Street. A. at B. in C. on D. from14. Her new glasses change her .. A. appear B. appearance C. appears D. appearances15. I tried her name but I couldnt. A. remember B. remembering C. to remember D. remembered16. I badminton but I dont time have for it now. A. use to play B. used to playing C. use to playing D. used to play17. He decided. what would happen. A. to stay and see B. staying and seeing C. to stay and seeing D. saying and see18. He was late, but fortunately his friends waited for him. A. luckily B. magically C. cruelly D. lately19. You .. write on the walls. A. have to B. must C. dont have to D. must not20. Are Christ going to close his shop early .. ? A. last night B. tonight C. last month D. yesterdayIII. Tỡm li sai trong mi cõu sau. 21. That man is ( A ) going to gets ( B ) wet because ( C ) he doesnt ( D ) have an umbrella. 22. Once when I was ( A ) ten, I used to get sick ( B ) and went ( C ) to ( D ) the hospital. 23. Lan is ( A ) not going to ( B ) buy a big ( C ) house yesterday ( D ). 24. Nam doesnt have to ( A ) take his ( B ) medicine yesterday because ( C ) he was better ( D ). 25. We took all ( A ) the rubbish outside ( B ) and burn ( C ) it ( D ). IV. c on vn sau v chn ỏp ỏn ỳng cho mi thụng tin. Once a poor farmer had a daughter named Little Pea. After his wife died, the farmer married again. Hisnew wife had a daughter, Stout Nut. Unfortunately, the new wife was very cruel to Little Pea. Little Pea had todo chores all day. This made Little Pea’s father very upset. He soon died of a broken heart. Summer came and went. In the fall, the village held its harvest festival. That year, everyone was excited asthe prince wanted to choose his wife from the village. Stout Nut’s mother made her new clothes for her, butpoor Little Pea had none. However, before the festival started, a fairy appeared and magically changed Little Pea’s rags into beautifulclothes. As Little Pea ran to the festival, she dropped one of her shoes and lost it. When the prince found the shoe, he decided to marry he girl who owned it. Of course the shoe fitted Little Pea, and the prince immediately fellin love with her. 26. Little Pea’s father was a … … … and her mother died when she was young. A. rich farmer B. poor farmer C. rich worker D. poor worker27. What does “ His ” in the first line refer to ? A. Little Pea’s father. B. Little Pea’s brother C. A fairy D. The prince28. Stout Nut’s mother made new clothes for … … … before the festival. A. herself B. Stout Nut C. Little Pea D. the prince29. The village held its harvest festival in the … … .. A. fall B. summer C. spring D. winter30. Which following sentence is NOT true ? A. Little Pea’s father died of a broken heart because he was very upset about his new wife. B. Little Pea’s step mother made her do chores all day. C. Little Pea’s mother made new clothes for Little Pea and Stout Nut before the festival. D. The prince decided to marry Little Pea. V. Chọn đáp án đúng để điền vào chỗ trống trong đoạn văn. Once a farmer lived a ( 31 ) … … … .. life with his family. His chicken laid many eggs which the farmerused ( 32 ) … … … to buy food and clothing for his family. One day, he went to collect the eggs and discovered one of the chickens ( 33 ) … … .. a gold egg. Heshouted excitedly to his wife, “ We’re rich ! We’re rich ! ” His wife ran to him and they both looked at the egg in amazement. The wife wanted more, so her husbanddecided ( 34 ) … … .. open all the chickens and find more gold eggs. Unfortunately, he couldn’t find any eggs. When he finished, all the chickens were dead. There ( 35 ) … … … no more eggs of any kind for the foolish farmer and his greedy wife. Foolish : ngèc nghÕch greedy : tham lam31. A. comfort B. comfortable C. unhappily D. happily32. A. sell B. selling C. sold D. to sell33. A. lay B. laid C. to lay D. laying34. A. to cut B. cutting C. cut D. to cutting35. A. wasn’t B. was C. weren’t D. wereVI. Viết những câu sau theo gợi ý. 36. I didn’t go to school in the morning last year so I got up late. I used … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …. 37. Lan is only ten years old. She isn’t in my class. ( enough ) Lan isn’t … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … 38. Last night / she / come home / 10.30 and 11.00. … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … 39. They plan to invite him for dinner tonight. ( be going to ) They … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … 40. Driving too fast is dangerous. It’s … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … … …. Trờng T.. H.C.S Giang Phong = = = = = = = = = = = đề khảo sát chất lợng giữa học kì Inăm học 2010 2011 ( Đề lẻ ) Môn tiếng anh 8 ( Thời gian làm bài : 45 phút ) Full name : Class : ( gm 40 cõu. Hc sinh khoanh trũn trc tip vo ỏp ỏn chn trong. Khụng c s dng ti liu, k c t in ) I. Chn ỏp ỏn ỳng in vo ch trng trong on vn. Once a farmer lived a ( 1 ) .. life with his family. His chicken laid many eggs which the farmerused ( 2 ) to buy food and clothing for his family. One day, he went to collect the eggs and discovered one of the chickens ( 3 ) .. a gold egg. He shoutedexcitedly to his wife, Were rich ! Were rich ! His wife ran to him and they both looked at the egg in amazement. The wife wanted more, so her husbanddecided ( 4 ) .. open all the chickens and find more gold eggs. Unfortunately, he couldnt find any eggs. When he finished, all the chickens were dead. There ( 5 ) no more eggs of any kind for the foolish farmer and his greedy wife. Foolish : ngốc nghếch greedy : tham lam1. A. comfortable B. comfort C. happily D. unhappily2. A. sell B. selling C. to sell D. sold3. A. laid B. lay C. to lay D. laying4. A. cut B. cutting C. to cut D. to cutting5. A. was B. wasnt C. werent D. wereII. Vit cỏc cõu sau theo gi ý. 6. Lan is only ten years old. She isnt in my class. ( enough ) Lan isnt7. They plan to invite him for dinner tonight. ( be going to ) They8. I didnt go to school in the morning last year so I got up late. I used. 9. Last night / she / come home / 10.30 and 11.00.10. Driving too fast is dangerous. Its. III. Chn t m phn gch chõn cú cỏch phỏt õm khỏc cỏc t cũn li trong mi cõu sau. 11. A. brought B. enough C. ought D. course12. A. choose B. kitchen C. chore D. chemical13. A. wisdom B. buffalo C. rope D. clothes14. A. customer B. socket C. equipment D. sentence15. A. safety B. sauce pan C. transmit D. matchIV. Tỡm li sai trong mi cõu sau. 16. Lan is ( A ) not going to ( B ) buy a big ( C ) house yesterday ( D ). 17. Nam doesnt have to ( A ) take his ( B ) medicine yesterday because ( C ) he was better ( D ). 18. That man is ( A ) going to gets ( B ) wet because ( C ) he doesnt ( D ) have an umbrella. 19. Once when I was ( A ) ten, I used to get sick ( B ) and went ( C ) to ( D ) the hospital. 20. We took all ( A ) the rubbish outside ( B ) and burn ( C ) it ( D ). II. Chn ỏp ỏn ỳng cho mi cõu sau. 21. I tried her name but I couldnt. A. to remember B. remember C. remembering D. remembered22. She fell and hurt … … … A. her B. myself C. himself D. herself23. Let’s go to the theater this evening. A. Let me B. Let us C. You should D. Would you like24. They … … … buy a new car next month. A. will B. are going to C.D. A và B25. He was late, but fortunately his friends waited for him. A. cruelly B. magically C. luckily D. lately26. You … … .. write on the walls. A. don’t have to B. must C. have to D. must not27. My sister and I … … … the cartoons on TV every Saturday last summer. A. watched B. watch C. watches D. watching28. Yesterday, I … … … to the cinema. A. will go B. went C. go D. gone29. Water … … … at 100C. A. is boiling B. boiling C. boil D. boils30. He decided … … …. what would happen. A. to stay and see B. to stay and seeing C. staying and seeing D. saying and see31. On the left … … the picture, you can see his grandmother, Jane Cryer. A. on B. from C. to D. of32. Her new glasses change her … … … .. A. appear B. appears C. appearance D. appearances33. I … … … badminton but I don’t time have for it now. A. used to playing B. use to play C. use to playing D. used to play34. Are Christ going to close his shop early … … .. ? A. yesterday B. tonight C. last month D. last night35. I live … … … 20 Oxford Street. A. from B. in C. on D. atIV. Đọc đoạn văn sau và chọn đáp án đúng cho mỗi thông tin. Once a poor farmer had a daughter named Little Pea. After his wife died, the farmer married again. Hisnew wife had a daughter, Stout Nut. Unfortunately, the new wife was very cruel to Little Pea. Little Pea had todo chores all day. This made Little Pea’s father very upset. He soon died of a broken heart. Summer came and went. In the fall, the village held its harvest festival. That year, everyone was excited asthe prince wanted to choose his wife from the village. Stout Nut’s mother made her new clothes for her, butpoor Little Pea had none. However, before the festival started, a fairy appeared and magically changed Little Pea’s rags into beautifulclothes. As Little Pea ran to the festival, she dropped one of her shoes and lost it. When the prince found the shoe, he decided to marry he girl who owned it. Of course the shoe fitted Little Pea, and the prince immediately fellin love with her. 36. Which following sentence is NOT true ? A. The prince decided to marry Little Pea. B. Little Pea’s step mother made her do chores all day. C. Little Pea’s mother made new clothes for Little Pea and Stout Nut before the festival. D. Little Pea’s father died of a broken heart because he was very upset about his new wife. 37. What does “ His ” in the first line refer to ? A. A fairy. B. Little Pea’s brother. C. Little Pea’s father. D. The prince. 38. Stout Nut’s mother made new clothes for … … … before the festival. A. Stout Nut B. herself C. Little Pea D. the prince39. Little Pea’s father was a … … … and her mother died when she was young. A. rich farmer B. poor farmer C. rich worker D. poor worker40. The village held its harvest festival in the … … .. A. winter B. summer C. spring D. fallTrờng T.. H.C.S Giang Phong = = = = = = = = = = = đề khảo sát chất lợng giữa học kì Inăm học 2010 2011M ôn tiếng anh 8 ( Thời gian làm bài : 45 phút ) đáp án và biểu điểmMỗi ý đúng 0, 25 điểm x 40 câu = 10 điểm. ( 5, 25 = 5.0 ; 5, 5 = 5, 5 ; 5, 75 = 6, 0 ) Đề CHẵN1. A 2. A 3. C 4. B 5. D 6. C 7. D8. B 9. A 10. D 11. B 12. C 13. A 14. B15. C 16. D 17. A 18. A 19. D 20. B 21. B22. C 23. D 24. A 25. C 26. B 27. A 28. B29. A 30. C 31. B 32. D 33. B 34. A 35. D36. I used to get up late last year because I didnt go to school in the morning. 37. Lan isnt old enough to be in my class. 38. Last night she came home between 10.30 and 11.00.39. They are going to invite him for dinner tonight. 40. Its dangerous to drive too fast. Đề lẻ1. A 2. C 3. A 4. C 5. D6. Lan isnt old enough to be in my class. 7. They are going to invite him for dinner tonight. 8. I used to get up late last year because I didnt go to school in the morning. 9. Last night she came home between 10.30 and 11.00.10. Its dangerous to drive too fast. 11. B 12. C 13. A 14. C 15. A16. D 17. A 18. B 19. C 20. C21. A 22. D 23. B 24. D 25. C26. D 27. A 28. B 29. D 30. A31. D 32. C 33. D 34. B 35. D36. C 37. C 38. A 39. B 40. D